Om oss

Pensionsportalen Minpension.se ägs av Min Pension i Sverige AB som är ett dotterbolag till Svensk Försäkring (försäkringsbolagens branschorganisation).

Minpension.se ger en samlad bild av hela din pension. Tryggt och enkelt. Portalen är ett samarbete mellan staten och de privata pensionsbolagen.

På Minpension.se kan alla som har tjänat in till pension i Sverige logga in och se hela sin pension och göra pensionsprognoser. Verksamheten drivs och finansieras till hälften av staten, till hälften av pensionsbolagen. Det gör att både tjänsterna och informationen på Minpension.se är såväl oberoende som gratis för dig som användare.

Vårt mål är att du ska hitta din samlade pensionsinformation där du är och när du behöver den. Därför finns Minpension.se både som hemsida och som appar till mobila enheter. Idag erbjuder dessutom allt fler pensionsbolag inloggningsmöjligheter till Minpension.se på sina egna hemsidor. Oavsett vilken kanal du väljer är inloggningen till pensionssidorna säker. Du loggar in med e-leg, bank-ID, mobilt bank-ID eller Pensionsmyndighetens personliga pinkod. Läs mer om registrering och inloggning till Minpension.se >>

Drygt 30 aktörer inom pensionssektorn är idag knutna till Minpension.se. Tillsammans levererar de pensionsinformation motsvarande 98 procent av det totala pensionskapitalet. Det gör att nio av tio pensionssparare idag har möjlighet att se hela sin pension på Minpension.se.

Vill du veta mer om pensionsportalen Minpension.se? Se vår film!

På Blogg.minpension.se blandar vi allt från nyheter om pensioner till information om kommande servicetillfällen. Läs också pensionsekonomens inlägg.

Så registrerar du dig på Minpension.se >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s