Om oss

Föredrag om minPension

På minPension kan du se hela din pension och göra pensionsprognoser. Tryggt och enkelt. minPension är en oberoende tjänst i samarbete mellan staten och de privata pensionsbolagen.

”minPension hjälper dig att få bättre koll på dina pensioner under tiden du tjänar in till dem”

minPension hjälper dig att få bättre koll på dina pensioner under tiden du tjänar in till dem. Verksamheten drivs och finansieras till hälften av staten, till hälften av pensionsbolagen. Det gör att både tjänsterna och informationen på minPension är såväl oberoende som gratis för dig som användare.

Vårt mål är att du ska hitta din samlade pensionsinformation där du är och när du behöver den. Därför erbjuder allt fler pensionsbolag inloggningsmöjligheter till minPension på sina egna hemsidor. Oavsett vilken kanal du väljer är inloggningen till pensionssidorna säker. Du loggar in med e-leg, BankID eller Mobilt BankID . Läs mer om registrering och inloggning till minPension >>

Drygt 30 aktörer inom pensionssektorn är idag knutna till minPension. Tillsammans levererar de pensionsinformation motsvarande 98 procent av det totala pensionskapitalet. Det gör att nio av tio pensionssparare idag har möjlighet att se hela sin pension på minPension.

Tjänsten minPension ägs av minPension i Sverige AB som är ett dotterbolag till Svensk Försäkring (försäkringsbolagens branschorganisation).

Vill du veta mer om pensionsportalen minPension? Se vår film!

På blogg.minpension.se blandar vi allt från nyheter om pensioner till information om kommande servicetillfällen. Läs också pensionsekonomens inlägg.

I minPensionsPodden får du oberoende svar på dina frågor om pensioner. Du hittar podden i Soundcloud, Acast, iTunes och Spotify.