Jobba hos oss

På Minpension.se finns möjlighet att göra skillnad

Idag arbetar cirka tio personer på Minpension.se. Vårt mål är att ge dig som tjänar in till pension i Sverige en bra bild av ditt pensionssparande och en möjlighet att se och förstå vad du förväntas få i pension den dagen du slutar arbeta. Ofta arbetar vi långsiktigt och strategiskt för att hitta bra lösningar för såväl pensionsbolagen som pensionsspararna. Minpension.se har en central plats i pensionsbranschen vilket medför daglig kontakt med branschens aktörer.

Här nedanför kan du klicka dig vidare för att läsa om två medarbetares arbetsuppgifter, våra förmåner och om eventuella lediga jobb.

Hur är det att jobba på Minpension.se?
Sabine Gunnarsson, produktägare >>
Lars-Ove Wängemar, verksamhetsutvecklare >>

Våra förmåner
Som anställd på Minpension.se omfattas du av försäkringsbranschens kollektivavtal och tjänstepensionsavtal. Du erbjuds också ett antal olika förmåner som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och subventionerad massage. Företaget erbjuder flexibla arbetstider, möjlighet till att arbeta hemma samt löneutfyllnad för den som är föräldraledig. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga gruppförsäkringar.

Vill du jobba på Min Pension?
Vi tar emot ansökningar till våra lediga tjänster via rekryteringsystemet MyNetwork. När du ska söka en ledig tjänst loggar du in via länken som återfinns längst ned i den annons du är intresserad av att söka. Första gången du söker en tjänst via MyNetwork behöver du skapa ett konto. När du har loggat in lämnar du blogg.minpension.se.

https://sfadm.mynetworkglobal.com/se/what:iframe/subcompany:9044/login:1/buttons:1/subscribe:1/

Teknisk support/hjälp
Behöver du hjälp eller har frågor angående rekryteringssystemet? Kontakta MyNetwork på telefon: 0520-58 00 50, helgfria vardagar mellan kl 08:30-12:00 och 13:00-16:30.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s