Användarstöd

Handböcker och informationsfoldrar hjälper dig att komma igång med minPension. Materialet hittar du i underflikarna här ovanför.

För dig som vill dema minPension har vi tagit fram presentationer som vi hoppas ska kunna vara till hjälp, du når dem via länken nedan. Samtliga presentationer är uppdaterade i augusti 2020.

Det här är minPension 

En snabbguide om minPension

Presentation om Uttagsplaneraren på minPension

Om du har frågor kring pensionsportalen når du vår kundtjänst via telefon 0771 – 89 89 89.

En reaktion till “Användarstöd

  1. Av er info framgår: ”I den gamla versionen fanns ett verktyg som hjälpte dig att simulera för deltidsarbete i samband med småbarn, studie- och föräldraledighet. Funktionen var tänkt att hjälpa dig att förstå hur dessa tillfällen i livet påverkar dina pensioner, men istället märkte vi att många som skulle gå i pension använde verktyget för att se vad som hände om man gick ner i deltid de sista åren innan pension. Eftersom verktyget var byggt utifrån antagandet att du skulle komma tillbaka i tjänst och få en normal lön efter några år, blev simuleringen för blivande deltidspensionärer fel”.
    Det jag undrar är på vilket sätt den blev fel? Jag har inte arbete sedan ett par år och har angett 0 kr som inkomst. Blir pensionen lägre eller högre än den gamla versionen räknade ut, eller hur påverkades uträkningen?

Kommentarsfältet är stängt.