Utbildningsmaterial

Vill du hålla en presentation om minPension för dina kollegor? Eller ska du utbilda företagets kunder?

För dig som vill berätta om minPension har vi tagit fram presentationer som vi hoppas ska kunna vara till hjälp. Du når dem via länkarna här nedanför.

Ge pensionen växtkraft

Hör du till dem som tycker att pensionsspråket är svårt att förstå? Har du bättre koll på vad dina växter heter och hur de vill bli ompysslade? För dig har minPension tagit fram den digitala boken ”Ge pensionen växtkraft”. Att ta hand om och planera för din pension kan på många sätt jämföras med att sköta trädgården. Jordmånen ska vara bra, det krävs sol, vatten, närig och tålamod för att det ska bli bra. Men du har också många möjligheter att få den trädgård som passar just för din ambitionsnivå. Författare till boken är ekonomijournalisten Anna Björe.

Småföretagare – Öka din pension

Är du småföretagare? Den här boken har vi tagit fram för dig, tillsammans med Konsumenternas Försäkringsbyrå och Länsförsäkringar. Varför? Jo, för att vi vet att det är lätt att glömma bort att livet är långt. Idag brinner du för ditt företag, men du kanske inte kommer orka jobba lika hårt när du blir 70. Boken är skriven av ekonomijournalisten Anna Björe (som för övrigt också är småföretagare).