minPensionsPodden

I minPensionsPodden får du oberoende svar på dina frågor om pensioner.

Nya avsnitt släpper vi varannan fredag.

Följ oss i sociala medier på #minPensionsPodden.

#minPensionsPodden – i kanaler där poddar finns

Våra avsnitt hittar du i kanalerna där poddar finns, till exempel iTunes, Spotify, Soundcloud och Acast. Sök efter ”minpensionspodden”.

Du kan också lyssna på avsnitten direkt i din dator.

Lyssnarfrågor

I slutet av varje avsnitt svarar vi på dina frågor. Du ställer dem till podd@minpension.se.

Trion i #minPensionsPodden

Kristina Kamp är poddens pensionsexpert! Det Kristina inte kan om pensioner är nog inte värt att veta! Idag arbetar Kristina som pensionsekonom på minPension, tidigare har hon varit ekonomijournalist på bland annat Dagens Nyheter och Aftonbladet och hon har ett förflutet på Pensionsmyndigheten och PPM.

Maria Eklund är kommunikationsansvarig på minPension och oftast den som svarar på frågorna du skickar via mejl till podden, eller ställer i sociala medier. Förutom att delta i inspelningarna letar Maria ständigt nya gäster, poddämnen och vinklingar till kommande avsnitt.

Ulrica Loeb är inhyrd till podden från Svensk Försäkring där hon ansvarar för de digitala kanalerna. När Ulrica deltar i minPensionsPodden har hon rollen som programledare.

Johan Hellman är minPensions vice vd och därmed ansvarig utgivare av minPensionsPodden.

Gästernas åsikter är inte alltid våra!

Våra gäster är fria att tycka och tänka som de vill i våra avsnitt. Tänk därför på att en gästs åsikt inte alltid går i linje med minPensions officiella ståndpunkter!

Vi accepterar inte reklam i vår podd

Eftersom minPension är en oberoende tjänst tillåter vi inte våra gäster att göra reklam för egna produkter och tjänster i minPensionsPodden.